Η Παρτιζάν δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Σερβίας

Η Παρτιζάν δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Σερβίας

Η Παρτιζάν κινδυνεύει να μείνει εκτός πρωταθλήματος Σερβίας για την επόμενη σεζόν, καθώς η αίτηση της δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Μεγάλοι μπελάδες για την Παρτιζάν, καθώς η αίτηση της για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Σερβία στην επόμενη σεζόν δεν έγινε δεκτή από τη σχετική επιτροπή.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέβαλε τη σχετική αίτηση, με την επιτροπή αδειοδοτήσεων να μην την κάνει δεκτή, επειδή δεν συμμετείχε στο φινάλε του εφετινού πρωταθλήματος, αφού είχε ξεχάσει να καταθέσει εμπρόθεσμα τα χαρτιά της.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: «Δεν ήταν εύκολο να αφήνεις το μέρος που αγαπάς και σε αγαπούν, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια»

Επίσης η Παρτιζάν δεν κατέθεσε έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι έχει εξοφλήσει τα χρέη της προς την ομοσπονδία της χώρας.

Από την πλευρά του, ο σύλλογος τονίζει ότι έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για να τακτοποιήσει το θέμα, ενώ σχεδιάζει να τακτοποιήσει και τα χρέη, δηλώνοντας πεπεισμένη ότι θα λάβει τη σχετική άδεια για να αγωνιστεί την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άδεια συμμετοχής δεν πήραν και οι Σλόμποντα, Σλόγκα, Νόβι Πάζαρ και Ραντνίτσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ