Αταμάν: «Έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό»

Αταμάν: «Έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό»

Στους στόχους που έχει ο φετινός Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το ημιτελικό του Super Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε πως οι Πράσινοι ξαναχτίζονται και πως ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα λόγω χημείας των παικτών.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Παναθηναϊκός «ξαναχτίζουμε» την ομάδα. Πήραμε πολλούς καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Τώρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η περίοδος προετοιμασίας ήταν μικρή και δε δουλέψαμε όπως θέλαμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε σεβασμό για όλους τους αντιπάλους μας.

Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Θα διασκεδάσουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι θα κάνουμε χαρούμενους τους φίλους μας που έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Είναι δύο ματς και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά αυτός δεν είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε όμως τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Κάναμε πολλές μεταγραφές και δουλεύουμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ. Χρειαζόμαστε δουλειά και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι καταφέραμε. Θα είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι άλλαξε μόνο 3-4 παίκτες, αλλά υπάρχει μία μπάλα, μία μπασκέτα και δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να φτιάξουμε την ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι είναι σημαντική η άμυνα και ότι από εκεί ξεκινούν όλα.

Eίχαμε κάποιους τραυματισμούς στην τελευταία προπόνηση, θα μιλήσουμε με τους γιατρούς και μετά θα αποφασίσουμε ποιοι και αν θα παίξουν στον ημιτελικό και έπειτα στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ