Ντατόμε: «Μην συμπεριφέρεστε σαν τον Αταμάν, η αλαζονεία μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ»

Ντατόμε: «Μην συμπεριφέρεστε σαν τον Αταμάν, η αλαζονεία μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ»

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε για τον Εργκίν Αταμάν και τις δηλώσεις που κάνει ανά διαστήματα ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τις αντιδράσεις που προκαλεί.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι μία αρκετά έντονη προσωπικότητα και οι δηλώσεις που κάνει ανά διαστήματα προκαλούν αντιδράσεις, με τον πρώην πλέον μπασκετμπολίστα Τζίτζι Ντατόμε να σχολιάζει τη συμπεριφορά του Τούρκου προπονητή.

Από τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, θεωρεί πως οι «Πράσινοι» μπορούν να επιστρέψουν στο Final 4 και να αποκτήσουν ξανά στα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μπαρτζώκας επέλεξε με κλειστά… μάτια τον Γκος (vids)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere Dello Sport» ο Τζίτζι Ντατόμε χαρακτήρισε ως αρνητικό παράδειγμα τον Αταμάν, αφού οι δηλώσεις του είναι υποτιμητικές και μπορεί να του γυρίσουν μπούμερανγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντατόμε: «Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλό σου… Καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι θέλουν να εμφανίζονται σαν να έχουν το πάνω χέρι απέναντι στους ανταγωνιστές τους, αλλά οι αλαζονικές δηλώσεις μπορεί μερικές φορές να γυρίσουν μπούμερανγκ! Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να συμπεριφέρεται όπως ο Εργκίν Αταμάν. Ο Αταμάν λέει ότι θα κατακτήσει τα πάντα, θα κερδίσει τα πάντα σε κάθε σύλλογο που πηγαίνει… Οι άνθρωποι πρέπει να βρουν την ισορροπία μεταξύ του να έχουν υψηλούς στόχους και να δείχνουν αλαζονικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ