Αρχίζει η δράση στη Ρόδο

Αρχίζει η δράση στη Ρόδο

Η χρονιά κάνει τζάμπολ στη Ρόδο με την διεξαγωγή των ημιτελικών του Super Cup.

Η αναμονή έλαβε τέλος…

Έπειτα από ένα καυτό καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα η χρονιά στο μπάσκετ κάνει… τζάμπολ, με το κλειστό της Καλλιθέας να βάζει τα γιορτινά του, ενόψει των ημιτελικών του Super Cup.

Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι (17:00), με τους ερυθρόλευκους να καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις.

Διαβάστε επίσης: Αμφιβάλει κανείς ότι θα διαλύσουν το πρωτάθλημα; Και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Τρίτης για τον αρχιδιαιτητή

Στην αντίπερα όχθη το Περιστέρι θα… κυνηγήσει να κάνει ένα μικρό… θαύμα, με το Βασίλη Σπανούλη να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Στον έτερο ημιτελικό Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (20:30) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο μια θέση στον ημιτελικό. Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου να αποχωρούν κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με τον πρώτο να έχει υποστεί θλάση, μένοντας έτσι στα «πιτς» για τρεις εβδομάδες.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Σταύρο Σχίζα και Τζαμάνι ΜακΝίς οι οποίοι αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμα του Super Cup

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

17:00 Περιστέρι – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00 Μικρός Τελικός (ΕΡΤ3)

20:30 Μεγάλος Τελικός (ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ