Μπλατ: «Δίνουμε μάχη για την ανθρωπότητα – Αύριο θα παλεύουμε για την ελευθερία και την ασφάλειά μας» (vid)

Μπλατ: «Δίνουμε μάχη για την ανθρωπότητα – Αύριο θα παλεύουμε για την ελευθερία και την ασφάλειά μας» (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ μαίνεται εδώ και λίγες μέρες, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να στέλνει το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του.

Ο 64χρονος τεχνικός πήρε θέση για όσα γίνονται, ενώ κάλεσε τον πλανήτη να… ξυπνήσει, καθώς τέτοια γεγονότα μάς επηρεάζουν όλους.

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Στεκόμαστε ενωμένοι, γιατί αν προχωράμε ατομικά θα πέσουμε. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουμε τον πόνο και τους εχθρούς μας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες ή να μπούμε σε πολιτικές διαμάχες. Έχουμε μεγαλύτερες προκλήσεις μπροστά μας.

Τα παιδιά μας, οι γονείς μας και τα αδέλφια μας κρατούνται όμηροι. Οι γονείς, οι παππούδες και οι φίλοι μας δολοφονήθηκαν στα σπίτια τους και στους δρόμους. Ο κόσμος στα εδάφη μας βρίσκεται κάτω από συνεχή επίθεση. Ο τρόπος που ζούμε κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Πρέπει ο πλανήτης να ξυπνήσει. Σήμερα είναι εδώ, αύριο μπορεί να είναι στη δική σας αυλή. Όλο αυτό είναι αληθινό.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε «Χαμάς», μπορείτε να το αποκαλέσετε «τρομοκρατία». Αυτή είναι μια μάχη για την ανθρωπότητα. Ενωθείτε μαζί μας, βάλτε στην άκρη τις διαφωνίες σας για μια μέρα, μία εβδομάδα, έναν χρόνο. Σώστε τη χώρα μας και τον τρόπο που ζούμε.

Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού και θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους φίλους και τους συμπαίκτες μας. Θέλουμε να δώσουμε βοήθεια σε όσους το χρειάζονται. Ας το κάνουμε.

Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για να σώσουμε τους ανθρώπους μας. Αύριο θα παλεύουμε για να σώσουμε τον τρόπο που ζούμε, την ελευθερία μας, την ασφάλεια των αγαπημένων μας, αλλά και όλων των υπολοίπων. Αφήστε τις διαφωνίες του παρελθόντος, προστατεύστε το μέλλον. Ως άνθρωποι, η πάλη μπροστά μας είναι πραγματική. Στεκόμαστε ενωμένοι, γιατί αν προχωράμε ατομικά θα πέσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ