Ρίγα- Ολυμπιακός 59-55: Το πάλεψε στη Λετονία

Ρίγα- Ολυμπιακός 59-55: Το πάλεψε στη Λετονία

Ο Ουμπιακός γνώρισε την ήττα στη Λετονία από την Ρίγα (59-55), με τις Ερυθρόλευκες να χάνουν στις λεπτομέρειες

Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρίγα αλλά ηττήθηκε από τις Λετονές στο ματς της 5ης αγωνιστικής του Eurocup γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες γνώρισαν τη τρίτη τους ήττα στη φετινή διοργάνωση και έμειναν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα  πίσω από τη Ρίγα και τη Μπελόνια Καϊσέρι, έχοντας 7 βαθμούς. Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει τη προσοχή του στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας (25/11, 13:00).

Οι Ερυθρόλευκες ήταν εξαιρετικές στην άμυνα, περιορίζοντας την Ρίγα κάτω από τους 60 πόντους. Ωστόσο δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές στην επίθεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τις γηπεδούχες να κλείνουν μπροστά τη πρώτη περίοδο με 16-12. Όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδα από τη Λετονία ήταν πιο αποτελεσματική και προηγήθηκε με 28-18 λίγο πριν το ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Βραζιλία για Μπερνάρντ

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς και έφερε το ματς στην ισοπαλία (34-34), στη συνέχεια όμως οι κακές επιλογές στην επίθεση έφεραν τη Ρίγα μπροστά στο σκορ με το τρίτο μέρος να κλείνει στο 47-39. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ερυθρόλευκες αντέδρασαν και μείωσαν στο σκορ, ενώ έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη (53-53). Στο τέλος όμως οι Ερυθρόλευκες δε βρήκαν τα μεγάλα καλάθια και μοιραία ηττήθηκαν με 59-55.

Η Ελεάννα Χριστινάκη (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ήταν η κορυφαία του Ολυμπιακού, με την Κριστίνα Βίτολα (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να την ακολουθεί σε επίπεδο απόδοσης.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων του EuroCup Women με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Καϊσέρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-12, 31-26, 47-39, 59-55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκλας): Χριστινάκη 18 (5 ριμπάουντ), Κολλάτου 5 (1), Τόμπιν 6 (7 ριμπάουντ), Βίτολα 11 (2/4 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 7 (6 ριμπάουντ), Δίελα, Κάντζι 2, Καρλάφτη, Νικολοπούλου 2 (1/6 σουτ), Σπυριδοπούλου 4, Σύρρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ