Στον Ολυμπιακό η Παυλοπούλου

Στον Ολυμπιακό η Παυλοπούλου

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελληνίδας γκαρντ για τη νέα σεζόν. «Μία μεγάλη πρόκληση για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Στην απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ελληνικό της στοιχείο και βάζοντας στο ρόστερ της μία αθλήτρια με παρόν αλλά και μπόλικο μέλλον.

Η 23χρονη ύψους 1,73 γκαρντ, το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε από τις νταμπλούχες Ελλάδος και μετά την 4ετία της στο Washington State, επιστρέφει στην Ελλάδα για τις «ερυθρόλευκες». Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ίδια και ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι κατενθουσιασμένη που έρχομαι σε αυτόν τον σύλλογο.  Είναι η ομάδα που η οικογένειά μου, ακολουθεί, παρακολουθεί και υποστηρίζει εδώ και τόσα χρόνια. Από τότε που γεννήθηκα είμαστε Ολυμπιακοί στο σπίτι. Εχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους προπονητές μου. Αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός και πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω πολύ το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτήν την απόφαση.

Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω και το προπονητικό τιμ για το γεγονός πως με πιστεύει. Τέλος θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και στον Πρωτέα σαν σύλλογο, γιατί πριν φύγω για την Αμερική, έζησα πολύ όμορφες στιγμές εδώ και τώρα που επιστρέφω στην Ελλάδα είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι εδώ για επιτυχίες  και θέλω τα πάντα με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 03/03/1996), έχει ύψος 1,73μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Προηγούμενες ομάδες

2011-12 Πανιώνιος

2012-13 Πρωτέας Βούλας

2013-14 Πρωτέας Βούλας

2014-18  Washington State  (NCAA)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ