Συγκίνησε ο Γιάννης: «Αυτό είναι για τον μπαμπά…» (PICS, VIDS)

Συγκίνησε ο Γιάννης: «Αυτό είναι για τον μπαμπά…» (PICS, VIDS)

Μία ημέρα μετά την εξομολόγησή του για το πώς βιώνει τον χαμό του πατέρα του ο ίδιος και η οικογένειά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την πλέον παραγωγική εμφάνιση της καριέρας του, σκόραρε 44 πόντους κόντρα στο Πόρτλαντ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (113-110) και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μία πολύ ξεχωριστή […]

Μία ημέρα μετά την εξομολόγησή του για το πώς βιώνει τον χαμό του πατέρα του ο ίδιος και η οικογένειά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την πλέον παραγωγική εμφάνιση της καριέρας του, σκόραρε 44 πόντους κόντρα στο Πόρτλαντ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (113-110) και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μία πολύ ξεχωριστή αφιέρωση.

Πήρε την μπάλα του αγώνα, λοιπόν, την υπέγραψε και έγραψε πάνω της το εξής μήνυμα για τον αδικοχαμένο Τσαρλς Αντετοκούνμπο: «Αυτό είναι για τον μπαμπά. Πήραμε τη νίκη σήμερα και εγώ σκόραρα 44 πόντους».

Στη συνέχεια, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, που περίμεναν με αγωνία μία του δήλωση για όσα εκπληκτικά έκανε στο γήπεδο, επανέλαβε πως «ελπίζω ο μπαμπάς μου να μας βλέπει από εκεί ψηλά και να είναι περήφανος για εμάς». Μάλιστα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, προειδοποίησε πως «αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς. Εχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε… Και ως ομάδα και εγώ προσωπικά»!

https://twitter.com/twitter/statuses/921948739715055616

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ