Επιβεβαίωση για to10.gr: Πράσινος ο Τζόνσον!

Επιβεβαίωση για to10.gr: Πράσινος ο Τζόνσον!

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Γουέσλι Τζόνσον, απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και έρχεται στο ΟΑΚΑ

Ο Ουέσλι Τζόνσον θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς απάντησε θετικά στην προσφορά που του έχει καταθέσει η διοίκηση της ΚΑΕ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα μία από τις πιο ηχηρές φετινές κινήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, το όνομα του οποίου αποκάλυψε την Κυριακή to10.gr, πήρε στα χέρια του την πρόταση ύψους περίπου 1.000.000 δολαρίων από τους Πράσινους και αφού συνέλεξε πληροφορίες για την ομάδα, τους στόχους της και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτήν, αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι». Ενα «ναι» που προκάλεσε αίσθηση, αλλά και ευχάριστη έκπληξη στους Πράσινους.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανταλλαγή των συμβολαίων, ώστε να αποσαφηνιστούν οι επιμέρους όροι της επικείμενης συμφωνίας, αλλά να πέσουν οι απαραίτητες και ο παίκτης να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Τριφυλλιού.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπολογίζει πως θα βάλει στην ομάδα του έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση από το «2» έως το «4» και θα έχει λύσεις τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στο περιφερειακό σουτ. Εξάλλου, πρόκειται για να έναν αθλητή με τρομερές παραστάσεις και εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο στο ΝΒΑ.

Ο Τζόνσον γεννήθηκε (11/07/1987) και μεγάλωσε στην πόλη Κορσικάνα του Τέξας. Φοίτησε στο ομώνυμο High school (Corsicana, Texas), ενώ πήγε σε δύο κολλέγια το Iowa State (2006–2008) και το Syracuse (2009–2010). Το 2010 επιλέχθηκε στο Νο6 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Minnesota Timberwolves, ενώ συνολικά στην καριέρα του στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ έχει αγωνιστεί σε Phoenix Suns, Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, New Orleans Pelicans και Washington Wizards.Ο Τζόνσον γεννήθηκε (11/07/1987) και μεγάλωσε στην πόλη Κορσικάνα του Τέξας. Φοίτησε στο ομώνυμο High school (Corsicana, Texas), ενώ πήγε σε δύο κολλέγια το Iowa State (2006–2008) και το Syracuse (2009–2010). Το 2010 επιλέχθηκε στο Νο6 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Minnesota Timberwolves, ενώ συνολικά στην καριέρα του στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ έχει αγωνιστεί σε Phoenix Suns, Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, New Orleans Pelicans και Washington Wizards.

Στις 5 Απριλίου 2019 οι «Μάγοι» τον άφησαν ελεύθερο και έκτοτε αναζητούσε την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία, τον πίεσε όσο και όπως έπρεπε και έτσι έκλεισε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Που ανεβάζει επίπεδο τους Πράσινους και τους προσφέρει λύσεις κορυφαίου επιπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ