Ολυμπιακός Β’ : Το «αντίο» του Βαγγέλη Τζόλου (pic)

Ολυμπιακός Β’ : Το «αντίο» του Βαγγέλη Τζόλου (pic)

Ο Έλληνας γκαρντ ευχαρίστησε τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων για την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά τη σεζόν που πέρασε.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό Β’ ο Βαγγέλης Τζόλος, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά των ακαδημιών τους στην ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2.

Ο 28χρονος γκαρντ λοιπόν θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως και οι Νοέας, Νίκου και Πετρόπουλος. Έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Α2 ενώ κοιτάει και την Basket League.

Ο Τζόλος, ο οποίος σε 21 παιχνίδια είχε 10,9 πόντους κατά μέσο όρο με 4,2 ασίστ ανά ματς σε 27 λεπτά, μέσω μηνύματός του στο instagram, ευχαρίστησε τους Ερυθρόλευκους και τον κόσμο τους για την στήριξη προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του #olympiacosbc για την συνεργασίας μας! Ήμουν πολύ τυχερός που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου!Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό Stuff του συμπαίχτες μου και τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν..Εχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές και αυτήν την χρόνια θα την θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ!Η μόνη πικρία που μου μένει είναι πως η προσπάθεια όλων μας με όλα αυτά που συνέβησαν δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και όλη αυτήν την τρομερή πορεία που είχαμε κάνει και σίγουρα στο τέλος θα είχε πολύ θετικά αποτελέσματα! Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια».

Το ποστάρισμά του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του #olympiacosbc για την συνεργασίας μας!Ημουν πολύ τυχερός που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου!Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό Stuff του συμπαίχτες μου και τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν..Εχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές και αυτήν την χρόνια θα την θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ!Η μόνη πικρία που μου μένει είναι πως η προσπάθεια όλων μας με όλα αυτά που συνέβησαν δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και όλη αυτήν την τρομερή πορεία που είχαμε κάνει και σιγουρα στο τέλος θα είχε πολύ θετικά αποτελέσματα!Ευχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια!🔴⚪️👊💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Tzolos (@v_tzolos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ