Φόστερ: «Εξαιρετική ομάδα το Λαύριο, επιβάλλεται να δείξουμε καλό πρόσωπο»

Φόστερ: «Εξαιρετική ομάδα το Λαύριο, επιβάλλεται να δείξουμε καλό πρόσωπο»

Ο Μάρκους Φόστερ για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο το Λαύριο.

Σε blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ, αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με το Λαύριο, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα και είπε πως οι πράσινοι πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Εξαιρετική ομάδα το Λαύριο

Καλησπέρα σας

Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2021 να είναι μια πολύ καλύτερη χρόνια από την προηγούμενη και όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγεία.

Το 2020 λόγω του Covid-19 μας στέρησε πολλά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομενα. Μακάρι το 2021 να μας τα φέρει πίσω. Εύχομαι το εμβόλιο να βοηθήσει άμεσα την ανθρωπότητα να βγει από αυτόν τον εφιάλτη και να επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Για ένα ακόμα ματς δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να κυνηγάμε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με το Λαύριο.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που έχει διαγράψει ένα αξιόλογο σερί νικών. Επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμενοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ελλάδα και να ξεκινήσουμε νικηφόρα το 2021.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Μάρκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ