Εκλογές ΕΟΚ : Στην τελική ευθεία, ανεβαίνουν οι τόνοι

Εκλογές ΕΟΚ : Στην τελική ευθεία, ανεβαίνουν οι τόνοι

Στις 10 Απριλίου θα γίνουν πιθανότατα οι εκλογές στην ΕΟΚ. Βγαίνουν τα… δυνατά χαρτιά, αρχίζει ο πόλεμος χαρακωμάτων. Η «πράσινη» επιλογή...

Παρά τη θέληση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, οι εκλογές στην ΕΟΚ θα γίνουν. Με καθυστέρηση; Πιθανότατα, καθώς η ημερομηνία που μοιάζει να «κλειδώνει» είναι η 10η Απριλίου. Μέχρι τότε θα έχουν αποκατασταθεί κυκλώματα και συνδέσεις, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και τι θα σκαρφιστούν όσοι δεν θέλουν να ακούσουν το αποτέλεσμα, όσοι… τρομάζουν στη θέα της κάλπης.

Όπως και να ‘χει μπαίνουμε στην τελική ευθεία, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για πόλεμο χαρακωμάτων. Και δεν μιλάμε μόνο για τα επιτελεία των τριών υποψήφιων, αλλά και για τοποθετήσεις σωματείων, αλλά και για σκελετούς που θα βγουν από τις ντουλάπες. Όλα στον βωμό του ελέγχου της Ομοσπονδίας, δεν είναι δα και μικρή υπόθεση.

Για πολλούς ίσως δεν είναι έκπληξη, όμως ο Παναθηναϊκός παίρνει πλέον ανοιχτά θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Άγγελου Παπανικολάου, δείχνοντας πως οι δεσμοί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (συνεχιστής του έργου του είναι ο διακεκριμένος ιατρός) είναι άρρηκτοι. Εδώ και καιρό, άνθρωποι από το περιβάλλον της ΚΑΕ έχουν βγει μπροστά, για να βοηθήσουν τον προεκλογικό αγώνα του κ. Παπανικολάου, όμως όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο το «θέλω» των «πράσινων».

Ο μόνος που δεν αγχώνεται από αυτή την… εξέλιξη είναι ο Παναγιώτης Φασούλας, καθώς δεν περίμενε υποστήριξη από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Είναι πρόδηλο ότι η συγκεκριμένη επιλογή όχι μόνο τον αφήνει ανεπηρέαστο, αλλά τον κάνει να χαμογελά. Προσέξτε, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια:

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, που θέλουν τον κ. Παπανικολάου να είναι τρίτος στη σχετική κούρσα, ο Παναθηναϊκός ύστερα από χρόνια δεν θα έχει άμεση πρόσβαση στην κεντρική εξουσία της Ομοσπονδίας, καθώς παραδοσιακά στήριζε τον κ. Βασιλακόπουλο. Αυτό μπορεί να σημάνει πολλά, σίγουρα δεν είναι αδιάφορο ως γεγονός.

Ετοιμαστείτε για… σκληρό ροκ. Θα υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, θα βγουν ιστορίες, καθώς κάποιοι ψάχνουν στα… άδυτα, εκεί όπου υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά. Ένα εξ αυτών πρόκειται σύντομα να δει το φως της δημοσιότητας και θα πλήξει το κύρος ενός εκ των υποψηφίων. Φυσικά και δεν είναι τυχαία η χρονική επιλογή, όπως τυχαίο δεν ήταν και το θέμα που προέκυψε με παράγοντα από την κεντρική σκηνή της ΕΟΚ.

Το όλο ζήτημα είναι γνωστό εδώ και μήνες στους κόλπους του μπάσκετ, έχει συζητηθεί, αλλά έχει ενδιαφέρον όχι μόνο το γιατί βγήκε τώρα στην επιφάνεια, κυρίως το ποιος θέλησε να το βγάλει. Όπου υπάρχει δράση, υπάρχει κι αντίδραση, οπότε καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας, προμηθευτείτε τα απαραίτητα σνακ κι ετοιμαστείτε για άγριο ξεκατίνιασμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ