ΑΕΚ: Συμφωνία με Δέδα, αλλάζει όλο το ρόστερ

ΑΕΚ: Συμφωνία με Δέδα, αλλάζει όλο το ρόστερ

Σαρωτικές αλλαγές στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν αφού δεν θα μείνουν περισσότεροι από 3-4 παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ η οποία το απόγευμα της Κυριακής (28/6) ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Στην Ένωση ωστόσο έχουν ήδη καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και αυτός είναι ο Στέφανος Δέδας.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και αυτό που μένει είναι ο 39χρονος προπονητής να μείνει ελεύθερος από τη Χάποελ Χολόν, κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Ο Μάκης Αγγελόπουλος θεωρεί πως ο Δέδας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το πλάνο της επόμενης μέρας που θα βρει την ΑΕΚ πολύ διαφορετική, με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική αλλά πάντα με διάθεση να είναι πρωταγωνίστρια.

Από τη στιγμή θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Δέδα, θα πάρουν μπρος τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ρόσερ. Εκεί που αναμένονται σαρωτικές αλλαγές αφού φαίνεται πως τελικά δεν θα μείνει κανένας ξένος. Παρά την αρχική πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει τους Μορέιρα, Μέικον και Μόουζες, δεν θα μείνουν ούτε αυτοί με την Ένωση να αλλάζει όλους τους ξένους.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στους Έλληνες αλλά εκεί θα υπάρξουν και κάποιοι που θα παραμείνουν. Για την ακρίβεια, σκοπός των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να διατηρηθούν 3-4 παίκτες από το περσινό ρόστερ και οι υπόλοιποι να είναι νέες προσθήκες. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, πως η ΑΕΚ της νέας σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων δύο ετών όσον αφορά τα πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ