Σκουλίδας : «Στενοχωρημένοι για την ΑΕΚ, ποιοτικό το Λαύριο»

Σκουλίδας : «Στενοχωρημένοι για την ΑΕΚ, ποιοτικό το Λαύριο»

Οσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης στο Λαύριο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κόροιβος άγγιξε μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, χάνοντας τελικά το ματς στις λεπτομέρειες. Ο Διονύσης Σκουλίδας μέσω του μπλογκ που διατηρεί αναφέρθηκε στο ματς αυτό, αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, το Σάββατο (17/3, 16:30 – ΕΡΤ1 BL Show), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ: «Σίγουρα, όλοι στην ομάδα θα θέλαμε η σημερινή συζήτησή μας να γινόταν υπό άλλες συνθήκες, ύστερα δηλαδή από μια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά από τους προπονητές μας για να το πετύχουμε, παίξαμε πολύ καλά, ωστόσο στο τέλος δεν τα καταφέραμε, παρόλο που σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά στο σκορ.

Η ήττα μας ήρθε στις λεπτομέρειες, αλλά όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ αυτές μετρούν. Και λίγες μέρες μετά είδαμε όλοι τη σπουδαία ανατροπή και την πρόκρισή της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει.

Οπότε, ναι μεν μας στεναχώρησε πολύ αυτή η ήττα, διότι θα μας έδινε σημαντικό πλεονέκτημα για το στόχο που κυνηγάμε, όμως το παιχνίδι που κάναμε κι η απόδοσή μας θα πρέπει να μας γεμίσει και με αυτοπεποίθηση, γιατί αποδείξαμε άλλη μια φορά ότι είμαστε ένα σύνολο με μεγάλες δυνατότητες.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας το Λαύριο σε μια ακόμη δύσκολη αποστολή. Όλοι μας θυμόμαστε τη βαριά ήττα που γνωρίσαμε από την ομάδα αυτή στον πρώτο γύρο στην Αμαλιάδα κι ίσως το γεγονός αυτό να είναι κι ένα επιπλέον κίνητρο.

Ξέρουμε ότι θα βρούμε απέναντί μας μια πολύ ποιοτική ομάδα, από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς και μες στο παρκέ θα δούμε τι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από τον αγώνα αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ