Basket League – Ο «διπλός» Βεζένκοφ και οι… οδηγοί του Απόλλωνα (pics)

Basket League – Ο «διπλός» Βεζένκοφ και οι… οδηγοί του Απόλλωνα (pics)

Η έκτη αγωνιστική της Basket League ολοκληρώθηκε και το 10.gr σας παρουσιάζει τους πέντε καλύτερους παίκτες του Σαββατοκύριακου.

Το σαββατοκύριακο διεξήχθη η έκτη «στροφή» της Basket League, με τον Ολυμπιακό να είναι μόνος πρώτος και αήττητος, ευρείες νίκες αλλά και ματς που ήταν πολύ οριακά. Πέντε παικτες ξεχώρισαν στις αναμετρήσεις του διημέρου, κάνοντας τις καλύτερες εμφανίσεις από όλους.

Τζέιμς Κέλι

Ο Άρης είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα, με τον Τζέιμς Κέλι να είναι ο καλύτερος, μακράν του δεύτερου. Ο σέντερ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη ήταν ασταμάτητος, κάνοντας double- double με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ, τα 4 εξ αυτών επιθετικά, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στον πίνακα αξιολόγησης.

Ορλάντο Κόουλμαν – Νίκος Δίπλαρος

Ο Απόλλων Πάτρας πήρε δύσκολο διπλό στο «Ιβανώφειο» κόντρα στον Ηρακλή, με δύο παίκτες να ξεχωρίζουμ, όντας η μόνη ομάδα με διπλή εκπροσώπηση στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής.

Ο Ορλάντο Κόουλμαν είχε 20 πόντους με 3/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Νίκος Δίπλαρος αποτέλεσε τον καλύτερο συμπαραστάτη του, με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ κι 1 κλέψιμο.

Στέφαν Ποτ

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε της ΑΕΚ στα Λιόσια, παρατείνοντας την κρίση στην ομάδα του Στέφανου Δέδα, έχοντας ουκ ολίγους διακριθέντες. Πρώτος μεταξύ ίσως ήταν ο Στέφαν Ποτ.

Ο Κροάτης γκαρντ σημείωσε 16 πόντους, με 3/4 τρίποντα, σε μια αναμέτρηση όπου οι Ροδίτες είχαν συνολικά εξαιρετικά νούμερα από τηυν περιφέρεια, φτάνοντας «μια ανάσα» από το απόλυτο ρεκόρ της Basket League, παράλληλα με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Σάσα Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στο Περιστέρι πετυχαίνοντας ευρεία νίκη, με ενεργητικό που «αγγιξε» τους 100 πόντους. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε double-double με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, τα 4 εξ αυτών επιθετικά και 1 ασίστ, βοηθώντας τους Πειραιώτες να διατηρηθούν αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας, με ρεκόρ 5-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ