Άρης – Μοναδικός απών στην προπόνηση ο Σχίζας

Άρης – Μοναδικός απών στην προπόνηση ο Σχίζας

Ο Άρης συνεχίζει να ανεβάζει στροφές, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Σταύρου Σχίζα.

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται κανονικά με σκοπό την επιστροφή της ομάδας στις υποχρεώσεις της για την Basket League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έπειτα από μεγάλο διάστημα, εξαιτίας του κορωνοϊού, με τη μοναδική απουσία να ακούει στο όνομα Σταύρος Σχίζας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του, εν αναμονή της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του στην Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (05/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε την ικανοποίηση να δει όλους τους παίκτες του στο παρκέ, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Οι ρυθμοί ανέβηκαν και σήμερα και η ομάδα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη νόσηση επτά αθλητών από τον Covid-19. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη (06/01) με μία μεσημεριανή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ