Κολόμ: «Σημαντική η νίκη – Μπορούμε να φτάσουμε στα ημιτελικά» (vid)

Κολόμ: «Σημαντική η νίκη – Μπορούμε να φτάσουμε στα ημιτελικά» (vid)

Ο Κίνο Κολόμ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Πάτρας ενώ έκανε και μία πρόβλεψη για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα του.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 77-75 του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Ανω Λιοσίων και ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών, ο Κίνο Κολόμ, τόνισε στις δηλώσεις του ότι με τις επιστροφές των απόντων, η Ενωση μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο Κολόμ στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Είχαμε το παιχνίδι δικό μας αλλά στα τελευταία 3 λεπτά δεν παίξαμε πολύ καλά και έκανα κι εγώ ένα λάθος. Ήταν σημαντική η νίκη μετά τη διακοπή και περιμένουμε με τις επιστροφές να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για τις απουσίες: «Δείξαμε χαρακτήρα. Είναι κάτι συνηθισμένο για εμάς οι απουσίες. Κάνουμε προπόνηση 4 εναντίον 4 και 3 εναντίον 3. Είναι δύσκολο για εμάς».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν ήταν εξαιρετική η απόδοσή μου σήμερα. Μάλιστα στο τέλος έχασα κάποια σουτ που θα μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη, αλλά βοήθησε όλη η ομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Με τις επιστροφές και την προσθήκη του Λάνγκφορντ μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά και εκεί να παλέψουμε με τις μεγάλες ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ