Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στον εισαγγελέα στοιχεία για τις καταγγελίες της

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στον εισαγγελέα στοιχεία για τις καταγγελίες της

H AEK επιμένει και καταθέτει φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών με τις καταγγελίες που γνωστοποίησε στις ανακοινώσεις της περασμένης Τετάρτης.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει οτι θα κάνει μέσω των ανακοινώσεων της και το έκανε πραγματικότητα σήμερα.

Ο Νομικός Σύμβουλος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, κατέθεσε σήμερα τον πρώτο φάκελο με τα στοιχεία από τις καταγγελίες της ΑΕΚ, στο αρμόδιο τμήμα της εισαγγελίας Αθηνών.

Η Ένωση είχε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν αστειεύεται και θα πάει την κατάσταση μέχρι τέλους για να καθαρίσει το τοπίο στο Ελληνικό μπάσκετ.

Έτσι, μετά την επεισοδιακή περασμένη εβδομάδα και την μεγάλη δικαίωση στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, η ΑΕΚ το συνεχίζει καταθέτοντας τα στοιχεία στον εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση.

Αλεξίου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως παραδόθηκε στη δικαιοσύνη όλα όσα γνωρίζει η ομάδα, σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ πρόσθεσε πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν αυτό που έπρεπε για να διαφυλαχθεί η αλήθεια.

Κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία Αθηνών ο Αλεξίου τόνισε: «Κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος με τα στοιχεία, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ή έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καθήκον απέναντι στο νόμο, παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη ό.τι γνωρίζουμε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταφερθούμε εναντίον οποιουδήποτε. Απλώς, όπως ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να προασπίζεται το δίκαιο και να διαφυλάττει την αλήθεια και να την αναδεικνύει, κάναμε αυτό που έπρεπε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ