Χάντς: «Θέλω να φέρω νίκες στην ομάδα»

Χάντς: «Θέλω να φέρω νίκες στην ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Τζέιλεν Χαντς

Τις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έκανε ο Τζέιλεν Χαντς. Ο 24χρονος Αμερικανός ήταν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων» ενόψει της σεζόν 2022/23.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και αισθάνομαι ακόμη καλύτερα βλέποντας την υποδοχή που μου επεφύλαξε η ομάδα από το αεροδρόμιο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά», σχολίασε ο Χαντς, που θα έχει πλέον την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον Μαροκινό Αμίν Μπάσι»

«Έχω δει τους νέους μου συμπαίκτες, ξέρω τι μπορούν να κάνουν όλα τα παιδιά που έχουν υπογράψει με την ομάδα,. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλά αυτό θα έχουμε το χρόνο να το κάνουμε στην πορεία», τόνισε και αναφέρθηκε σε αυτά που φέρνει με το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι γρήγορος, μπορώ να πασάρω, να σουτάρω, μπορώ να παίξω άμυνα, αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζω. Κι αυτό είναι που θέλω να φέρω στην ομάδα, είναι οι νίκες».

Ο Χαντς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, μετέβη στο PAOK Sports Arena, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μαζί με τα άλλα δύο μέλη του Δ.Σ., τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον σύμβουλο Κωνσταντίνο Στεργίου.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε και μία πρώτη γνωριμία με τον Στάθη Νεραντζάκη, ο οποίος έχει αναλάβει τις πρώτες προπονήσεις, με τους Άρη Λυκογιάννη και Χαράλαμπο Καραϊσκο να βρίσκονται σε σεμινάριο προπονητικής στη Φρανκφούρτη. Στην προπόνηση, πλην των Ελλήνων παικτών του ΠΑΟΚ, συμμετείχαν και οι έφηβοι Στράτος Καλλιοντζής, Θοδωρής Σκουλαριώτης και Σταύρος Καρπούζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ