ΠΑΟΚ – Άρης 88-66: Τον διέλυσε (vid)

ΠΑΟΚ – Άρης 88-66: Τον διέλυσε (vid)

Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Basket League με 88-66 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν «οδοστρωτήρας» απέναντι στον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 2η αγωνιστική της Basket League και πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 88-66. Στο 1-1 το ρεκόρ και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης μπήκε στο ματς με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό και με όπλο τα τρίποντα έφτασε γρήγορα στο +7 (8-15). Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν και με τους Μαργαρίτη και Φράνκε πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά με 18-17, ενώ η περίοδος έκλεισε στο ισόπαλο 21-21. Στη συνέχεια ο «Δικέφαλους» με τους Κέλι και Πόλεϊ έχτισε ένα σερί, με τον Άρη να μην βρίσκει λύσεις επιθετικά. Η διαφορά μάλιστα έφτασε μέχρι και στο +14 (47-33) λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «μην τραβάς» του Σλούκα, το πινακάκι του Μπαρτζώκα και ο «καυτός» πάγκος (vid)

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να ανακάμψουν και με πέντε σερί πόντους του Τολιόπουλου μείωσαν σε 50-46. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη με τους Πόλι, Χρηστίδη και Χαντς να απαντούν με ένα 10-0 για να χτίσει ξανά ο ΠΑΟΚ μια μεγάλη διαφορά κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο 65-50. Το σόου συνεχίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το παιχνίδι να ξεφεύγει εντελώς και με δύο τρίποντα του Χαντς κι άλλο ένα του Καμπερίδη γράφτηκε το 81-60. Το τελικό 88-66 βρήκε απόλυτο και δίκαιο νικητή τον ΠΑΟΚ, χάρη σε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-21, 47-35, 65-50, 88-66

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ