Άρης : Υπέστη υποτροπή ο Αθηναίου

Άρης : Υπέστη υποτροπή ο Αθηναίου

Ο διεθνής γκαρντ αποχώρησε στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, νιώθοντας ενόχληση στη γάμπα του αριστερού ποδιού, στο σημείο που είχε πρόβλημα το τελευταίο διάστημα.

Πέτυχε το στόχο του το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) στα Τρίκαλα, απέναντι στην τοπική ομάδα, ο Αρης. Έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (64-83), αποκτώντας βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλλει για αποφυγή της… περιπέτειας του υποβιβασμού, «πλήρωσε», ωστόσο, γι’ αυτό με τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο διεθνής γκαρντ αποχώρησε στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, νιώθοντας ενόχληση στη γάμπα του αριστερού ποδιού, στο σημείο που είχε πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Η σημερινή διάγνωση, για την κατάστασή του, αφορά σε υποτροπή του τραυματισμού του, με συνέπεια να αρχίσει άμεσα θεραπείες, προκειμένου στο διάστημα της διακοπής πρωταθλήματος (σ.σ. με την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής), να καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως.

Ο Αθηναίου, όπως και ο Γκάρι Μπελ, που χρησιμοποιήθηκε στο ματς, έπαιξαν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι (σ.σ. ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε, επίσης, εσχάτως από τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού). Αμφότεροι, όμως, ήθελαν να αγωνιστούν απέναντι στα Τρίκαλα, προτάσσοντας την ανάγκη που υπήρχε για την ομάδα. Υπενθυμίζεται, οι δύο παίκτες απουσίασαν, λόγω των προβλημάτων τους, από το προηγούμενο, εντός έδρας, παιχνίδι του Αρη, με την Κύμη (11/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ