Καντζούρης: «Μεγάλη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα» (vid)

Καντζούρης: «Μεγάλη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Ηλίας Καντζούρης μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 68-64 του Περιστερίου, έκανε άλμα προς την τετράδα και ο Ηλίας Καντζούρης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στη σημασία της νίκης της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Πώς μια μικρή ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο πήγε να χαλάσει τη μεταγραφή του Ραμόν στον Ολυμπιακό

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη με άμυνα και προσπάθεια. Η άμυνα και η προσπάθεια όντως μας έδωσαν τη νίκη. Είναι μεγάλη νίκη. Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα που έχει εξαιρετική καθοδήγηση. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα αν έχουμε χαρακτήρα όλα θα είναι καλά για αυτή την ομάδα».

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Νομίζω πως δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά αμυντικά.

Σίγουρα, ενεργειακά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο, που θέλαμε και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με ένα επίπονο ταξίδι και ένα ματς εναντίον μίας ομάδας, που με τον ρυθμό με τον οποίο παίζει, η ενέργεια η οποία απαιτείται είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους.

Εμείς, θεωρώ στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αμυντικά όπως πρέπει, με πάρα πολλές επαφές, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή προπονητική καθοδήγηση και θεωρώ ότι το παιχνίδι που έχασε το Περιστέρι με τον Ολυμπιακό είναι ένας καλός οδηγός.

Απέναντι, λοιπόν, σε μία πολύ καλή ομάδα παίξαμε όπως έπρεπε έτσι ώστε να επικρατήσουμε και να συνεχίσουμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Είναι σχεδόν 1η Φλεβάρη και είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, στους “16” του BCL και στο Final 8 του Κυπέλλου, άρα είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και θεωρώ, ότι αν είμαστε ήρεμοι και έχουμε την υγεία μας, αυτή η ομάδα έχει να δώσει πάρα πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ