MVP of the Week ο 30αρης Φράνκε!

MVP of the Week ο 30αρης Φράνκε!

Ο Γιανίκ Φράνκε πέτυχε 30 πόντους στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ mateco επί του Λαυρίου Megabolt και είναι ο νέος MVP of the Week!

Ο Γιανίκ Φράνκε αναδείχθηκε MVP of the Week στην Α1 Ανδρών/Basket League, μετά του 30 πόντους που σημείωσε στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου.

Ο 27χρονος διεθνής Ολλανδός περιφερειακός συγκέντρωσε στο χθεσινό (29/1) ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» 33 βαθμούς στο ranking (30 πόντοι με 7/7 βολές, 4/4 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, μια ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 23’ συμμετοχής) που αποτελεί την καλύτερη επίδοση για τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (28/1) και της Κυριακής (29/1) και για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Διαβάστε επίσης: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Μπαρτόλο και τάβλα…

Ο Φράνκε γίνεται ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται την φετινή σεζόν MVP of the Week της Basket League. Είχε προηγηθεί ο Τζέιλεν Χαντς την 8η Εβδομάδα της Basket League στις 6 Δεκεμβρίου συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» επί της Καρδίτσας.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ