Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα – Συμφωνία και με τον Λεμάρ (pics)

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα – Συμφωνία και με τον Λεμάρ (pics)

Ο Πιέρ Οριόλα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ενώ η Ένωση είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μπρίντον Λεμάρ για την αντικατάσταση του Φρέιζιερ.

Σε δύο προσθήκες είναι έτοιμη να προχωρήσει η ΑΕΚ! Ο πρώτος είναι ο Πιέρ Οριόλα ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης και αναμένονται μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του. Ο 31χρονος διεθνής Ισπανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ θα αντικαταστήσει τον Μάντσεν που όπως φαίνεται θα αποχωρήσει ενώ υπάρχει και το θέμα με τον τραυματισμό του Μίτσελ.

Παράλληλα η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Μπρίντον Λεμάρ. Ο 28χρονος Αμερικανός ήταν η πρώτη επιλογή του Δικεφάλου και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μόλις λυθεί το συμβόλαιο του Φρέιζιερ ο οποίος δεν ικανοποίησε και αποχωρεί.

Διαβάστε επίσης: Mozzart: «Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς – Θέλει άλλο 1,2 εκατ. για να φύγει»

Ο Αμερικανός είναι κόμπο γκαρντ, με ύψος 1.93 που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις τις περιφέρειας. Φέτος με την Λε Μάν, σε 12 αγώνες στην Γαλλία έχει 10.5 πόντους μέσο όρο, 40.7% στο τρίποντο, ενώ παίρνει 2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ, στα 18 λεπτά μ.ο που έχει αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ