Μπαρτζώκας: «Μου έλειψε το γήπεδο, ήταν 100 φορές χειρότερα να το βλέπεις στην τηλεόραση»

Μπαρτζώκας: «Μου έλειψε το γήπεδο, ήταν 100 φορές χειρότερα να το βλέπεις στην τηλεόραση»

Μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το πόσο πολύ του είχε λείψει το γήπεδο μεταξύ άλλων.

Ισοπεδωτικός για ακόμα ένα ματς ήταν ο Ολυμπιακός στη Basket League, αφού επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ με 100-70 για την 20η αγωνιστική, παραμένοντας αήττητος και πρωτοπόρος. Μετά τον αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο πνεύμα νικητή που έπρεπε να διατηρήσουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ όπως τόνισε του έλειψε πολύ που δεν ήταν ο ίδιος στο γήπεδο -λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε-.

Διαβάστε επίσης: Πάντερ: «Δεν πιστεύω πως οι άλλες ομάδες μας θέλουν για αντιπάλους»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της  ΕΡΤ:

Για το εάν ο στόχος ήταν να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Συμφωνήσαμε με τους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε πάντα πνεύμα νικητή και να βρούμε ρυθμό, να μοιράσουμε το χρόνο. Η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη και έχουμε 3 παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλουμε να μείνουμε υγιείς.

Για το εάν του έλειψε η παρουσία του στον πάγκο: «Είναι και κάποιοι παίκτες που δίνουν τον τόνο στην άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν καλή δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε. Ήταν 100 φορές χειρότερα να το βλέπεις στην τηλεόραση. Για τους τηλεθεατές είναι καλό να βλέπουν Ολυμπιακό, για τους προπονητές όχι τόσο. Αρκεί μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε».

Για τα δύο διαστήματα της δεύτερης και τέταρτης περιόδου που ανέβασε στροφές ο Ολυμπιακός: «Είναι κάποιοι παίκτες που δίνουν τον τόνο στην άμυνα, Γουόκαπ – ΜακΚίσικ. Οι ψηλοί μας έκαναν καλή δουλειά να προστατέψουν το καλάθι».

Για το εάν αρκεί μια νίκη στην EuroLeague: «Όχι δεν αρκεί. Αρκεί μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε με τη Βιλερμπάν Πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ