Ολυμπιακός: Παράταση δύο εβδομάδων για τις ανανεώσεις των διαρκείας

Ολυμπιακός: Παράταση δύο εβδομάδων για τις ανανεώσεις των διαρκείας

Η ζήτηση του κόσμου του Ολυμπιακού για την ανανέωση των καρτών διαρκείας είναι τεράστια κι έτσι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε παράταση 2 εβδομάδων στη σχετική προθεσμία.

Δεν έχει τέλος η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το συνεχώς γεμάτο ΣΕΦ και τα sold out που έφεραν τον Ολυμπιακό στην 5η θέση των εισιτηρίων στη φετινή Euroleague άλλωστε είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού.

Το ίδιο μεγάλη είναι και η ζήτηση από τους φιλάθλους των Πειραιωτών για την ανανέωση των καρτών διαρκείας της επόμενης σεζόν, αναγκάζοντας έτσι την ΚΑΕ Ολυμπιακός να δώσει παράταση στην προθεσμία για ακόμα δύο εβδομάδες, μέχρι τις 5 Μαΐου δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Το παράξενο με το φετινό Champions League και ένα Super League… υστερόγραφο

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Αν είσαι κάτοχος διαρκείας της σεζόν 2022-23 και δεν πρόλαβες να «κλείσεις» εγκαίρως τη θέση σου στο ΣΕΦ για τη σεζόν 2023-24, έχεις ακόμη μία ευκαιρία!

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε παράταση στις κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη χρονιά μέχρι τις 5 Μάϊου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από 24/4 και ως 01/05 -λόγω των αγώνων- κρατήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ online. Από τις 02/05 ως τις 05/05 θα μπορείτε να κάνετε κράτηση με όποιο τρόπο επιθυμείτε (online, εκδοτήρια και τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster)».

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για την ανανέωση των καρτών διαρκείας εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ