Τέλος εποχής για Μαυροειδή

Τέλος εποχής για Μαυροειδή

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ.

Τους τίτλους τέλους στη σπουδαία του καριέρα έριξε ο Δημήτρης Μαυροειδής!

Ο Ελληνας σέντερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ, μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Πώς ήταν ο κόσμος την τελευταία φόρα που κατέκτησε το Scudetto η Νάπολι (vids, pics)

Ο Μαυροειδής έγραψε ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας κατακτήσει μαζί της δύο Κύπελλα Ελλάδος, το 2018 και το 2020, αλλά και το Basketball Champions League το 2018.

Η δήλωση του Μαυροειδή για το τέλος της καριέρας του:

«Ένα ωραίο ταξίδι, μια ωραία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Μια διαδρομή που ούτε εγώ την ονειρεύτηκα όταν ήμουν μικρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου, που με στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι, για να φτάσω μέσα από όλες τις δυσκολίες, σε όλα αυτά που έκανα αυτά τα χρόνια. Από εκεί και πέρα τους προπονητές μου, τις ομάδες, τους οργανισμούς, τους συμπαίκτες μου.

Θα ήθελα αυτή η καριέρα, μικρή ή μεγάλη, να μείνει αξιομνημόνευτη όχι για τα κύπελλα, τα ρεκόρ, τις νίκες, τους πόντους, αλλά περισσότερο για τον χαρακτήρα μου, για το ήθος μου και αυτά που πρέσβευα όλα αυτά το χρόνια και προσπαθούσα να περάσω στην ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, σε όλους.

Με την ΑΕΚ το δέσιμό μου ήταν μεγαλύτερο, λόγω της αγάπης του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Κατάλαβε όλα αυτά που έδινα και έκανα για την ομάδα και τι να θυμηθώ, άπειρες στιγμές, καλές και κακές. Δεν θέλω να φοβούνται, ό,τι και να γίνει, εγώ θα μείνω πιστός σε αυτή και θα είμαι για πάντα ο αρχηγός της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ