Στην Ελλάδα ο Μιλουτίνοφ (pic)

Στην Ελλάδα ο Μιλουτίνοφ (pic)

Με τις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ να έχουν ολοκληρωθεί, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέλεξε για ακόμα μία φορά την Ελλάδα...

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιας και ολοκληρώθηκαν τα playoffs στην VTB League, με τον Σέρβο σέντερ πλέον να φορτίζει τις μπαταρίες του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και που αλλού θα μπορούσε να το κάνει; Μα φυσικά στην χώρα μας με τον ίδιο να απολαμβάνει τις ομορφιές της ηλιόλουστης Αθήνας, κάνοντας φυσικά και τα σχετικά stories στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ: Ο Πινέδα, το Champions League και οι μεταγραφικές πινελιές

Όλα αυτά την ώρα που τις τελευταίες ημέρες το όνομα του έχει συνδεθεί ζεστά με τον Ολυμπιακό.

Η ιστορία με τον Σέρβο σέντερ κρατά από την περσινή σεζόν, όταν και ο Ολυμπιακός τον είχε πλησιάσει σύμφωνα με δημοσιεύματα, ωστόσο το συμβόλαιο που τον «έδενε» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τα πράγματα δύσκολα, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η υπόθεση.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς ο «Μίλου» μένει ελεύθερος και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι λογικό λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι να «κυνηγήσουν» την περίπτωση και να τον κάνουν δικό τους. Τα «όπλα» των Πειραιωτών είναι αρκετά με το πιο σημαντικό να είναι οι καλές σχέσεις που διατηρούν με τον παίκτη, αλλά και η επιθυμία που έχει ο ίδιος να επιστρέψει.

Δείτε την ανάρτηση του Μιλουτίνοφ:  

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ