Πλάθα: «Να αντιμετωπίσουμε το ματς με τον Κολοσσό σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος»

Πλάθα: «Να αντιμετωπίσουμε το ματς με τον Κολοσσό σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος»

Σε εγρήγορση θέλει τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ Betsson με τον Κολοσσό Ρόδου ο Ζοάν Πλάθα.

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον Κολοσσό τη Δευτέρα (13/11, 17:15) και ο Ζοάν Πλάθα τόνισε πως η νίκη στην Πολωνία δεν πρέπει να «κοιμίσει» την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ώρα να βγουν μπροστά οι επιθετικοί…

Όσα είπε ο Πλάθα:

«Προερχόμαστε από ακόμη μία σημαντική νίκη στην Ευρώπη, αλλά συνήθως κάποιες νίκες και γενικότερα κάποιες καλές στιγμές δεν σε βοηθούν πάντα. Θα έλεγα μάλιστα πως πολλές φορές σε κοιμίζουν. Τον αγώνα με τον Κολοσσό, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας Πρωταθλήματος.

Αυτό, που πρέπει να κάνουμε, είναι να θυμηθούμε τις καλές στιγμές του αντιπάλου μας. Ο Κολοσσός έχει κερδίσει το Περιστέρι. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός με τον Άρη. Γενικά, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Και έφερε και έναν παίκτη (Γκάουντλοκ), ο οποίος έβαλε 22 πόντους στο πρώτο του ματς.

Και βεβαίως, να θυμηθούμε (και) τις δικές μας κακές στιγμές στο πρωτάθλημα. Οι ήττες το… καλό, που κάνουν, είναι να σε αναγκάσουν να βελτιώσεις κάποιες αδυναμίες σου. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να προσθέσουμε παραπάνω πίεση στους εαυτούς μας. Οι ήττες αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό, που πρέπει να προσθέσουμε στο παιχνίδι μας είναι οι βελτιωτικές κινήσεις εξαιτίας κάποιων αδυναμιών, που είχαμε εμφανίσει σ’ εκείνες τις αναμετρήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ