Τακιανός: «Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος» (vid)

Τακιανός: «Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος» (vid)

Ο Φώτης Τακιανός είδε την ομάδα του να παίζει καλό μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να θεωρεί πως αυτή η εμφάνιση θα βοηθήσει στα επόμενα ματς.

Ο ΠΑΟΚ παρά την καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 97-85, με τον Φώτη Τακιανό να κρατά αρκετά από αυτό το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω μέχρι και με 16 πόντους, έκανε την ανατροπή και πλησίασε στο σουτ στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο όπως τόνισε ο Τακιανός, οι παίκτες του πήραν κάποιες λάθος αποφάσεις σε αυτό το σημείο του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Τουρκία για ΑΕΚ και Μπακασέτα (pic)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πάντως πιστεύει πως αυτή η εμφάνιση θα βοηθήσει εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων του «Δικεφάλου» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ:

«Είναι μια εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορέσαμε λόγω της αμυντικής μας τακτικής να περιορίσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Είχαμε προβλήματα όπως την απουσία του Χάρισον, τα φάουλ που φορτωθήκαμε, κάτι που μας δυσκολεύει απέναντι σε ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ. Επίσης, κάποια νεκρά διαστήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος. Από δικά μας λάθη πήγε στο +7 ο Παναθηναϊκός.

Χτίζουμε τη φιλοσοφία μας. Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ακολουθεί ένα ταξίδι, με απουσίες και ατυχίες τραυματισμών. Παίζεται η πρωτιά απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για να πάμε έτοιμοι 100%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ