Ο Μπόγρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Μπόγρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Γιώργος Μπόγρης με ανάρτησή του στο social media δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να καλύψει το κενό των τραυματιών Μιλουτίνοφ και Φαλ, εάν του ζητηθεί

Ο Ολυμπιακός μετά τον Μουστάφα Φαλ, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες, θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο χθεσινό ντέρμπι Αιωνίων και θα χάσει τους επόμενους δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης: Το σοκ είναι μεγάλο αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ για να καλύψουν το κενό των δύο τραυματιών και δεν θα αργήσουν να πάρουν την τελική τους απόφαση. Ένας φίλος του Ολυμπιακού, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πρότεινε με ανάρτησή του, στον Γιώργο Μπαρτζώκα έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, προκειμένου να τον βγάλει από την δύσκολη θέση.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος φόρεσε τα ερυθρόλευκα την διετία 2017-2019. Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα, δήλωσε έτοιμος να τεθεί στις υπηρεσίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση με ένα emoji που χαιρετάει στρατιωτικά.

Ο Γιώργος Μπόγρης, άλλωστε, δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και θέλησε να δείξει πως αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ