Καστρίτης: «Η Μπουργκ είναι δύσκολος αντίπαλος, να παλέψουμε για τη νίκη»

Καστρίτης: «Η Μπουργκ είναι δύσκολος αντίπαλος, να παλέψουμε για τη νίκη»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπουργκ, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Τι είπαν οι Γκάλινατ και Τολιόπουλος

Ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο στο «Νικ Γκάλης Χολ» (24/1, 20;00) την γαλλική Μπουργκ για το Eurocup, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον των Κίτρινων.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την επικείμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους, τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να πάρουν τη νίκη, παρά την κόπωση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός, Μίλαν, Λάτσιο και Άστον Βίλα για τον Βαλεντίνι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είναι ένα παιχνίδι με έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η Μπουργκ είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και δεύτερη στο Γαλλικό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την Μονακό.

Πρέπει να βρούμε τα καλά διαστήματα μας μέσα στο παιχνίδι, δεν θα είναι εύκολο, λόγω του αντιπάλου και του υψηλού επιπέδου που διαθέτει η Μπουργκ, αλλά και επειδή ο κόπωση είναι συσσωρευμένη.

Το έχω πει πολλές φορές πως τα παιδιά παίζουν με πολύ μεγάλη περηφάνια και με καλό εγωισμό. Εμείς δεν θέλουμε να πέσουμε αμαχητί και να παλέψουμε για τη νίκη».

Ο Αμερικανός γκαρντ των Κίτρινων, Ρομπέρτο Γκάλινατ, με την σειρά του, τόνισε ότι χρειάζεται η στήριξη του κόσμου για να έρθει η νίκη.

Για το παιχνίδι:

«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, θα είναι δύσκολο αλλά θα πάρουμε ώθηση από τον κόσμο μας».

Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι:

«Θα είναι πολύ σημαντικό άμα κερδίσουμε αύριο, γιατί είναι μια ομάδα πιο πάνω από εμάς θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και αυτές οι νίκες βοηθάνε για τα Play off. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας».

Για το αν είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση όπως στο προηγούμενο με την Μπουντούτσνοστ:

«Σίγουρα είμαι έτοιμος, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για εμάς».

Τέλος, ο Βασίλης Τολιόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Άρη προκειμένου να φτάσουν στην νίκη, η οποία θα φέρει τους Κίτρινους κοντά στην πρόκριση.

«Καταφέραμε να πάρουμε δύο πολύ μεγάλες νίκες που μας δίνουν και μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι που έρχεται. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια πολύ καλή ομάδα, καθώς είναι πρώτη στον όμιλο μας και δεύτερη στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να μην κάνουμε λάθη, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αν κερδίσουμε, θα εξασφαλίσουμε και την πρόκριση που είναι ένας μεγάλος στόχος γι’ εμάς.

Στην αρχή της χρονιάς, κανείς δεν περίμενε να είμαστε στο σημείο που είμαστε τώρα, αν κερδίσουμε θα είμαστε ακόμα πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ