Με μισή… περιφέρεια στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Με μισή… περιφέρεια στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Το Περιστέρι φιλοξενεί το Ολυμπιακό (4/3, 20:15) των αρκετών απουσιών στο ματς που ολοκληρώνει την 19η αγωνιστική της Basket League.

Με την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό (4/3, 20:15) πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στο 16-2, ενώ από την άλλη το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στο 12-6, με αυτή να είναι η τέταρτη συνάντηση των δύο ομάδων, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το απόλυτο στα μεταξύ τους ματς τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ένα θαύμα που μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει…

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου το Περιστέρι ηττήθηκε 87-68 και αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόουτς Σπανούλη πριν από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα στερηθεί σε ακόμη ένα ματς τρεις γκαρντ, αφού παρέμειναν στα «πιτς» οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Εκτός παραμένει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε περίοδο αποθεραπείας, ωστόσο, οι Πειραιώτες θα έχουν ένα νέο πρόσωπο στη 12άδα τους, αφού στο ελληνικό ρόστερ δηλώθηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αντί του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παπαπέτρου, Τζιοπάνος και Τηγάνης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ