Άφαντος ο μπασκετμπολίστας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία – Με μώλωπες η 26χρονη

Άφαντος ο μπασκετμπολίστας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία – Με μώλωπες η 26χρονη

Oι αστυνομικοί είδαν σημάδια στο σώμα της από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε, αλλά η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια

Για τρίτη μέρα παραμένει άφαντος ο μπασκετμπολίστας της Basket League, που καταγγέλθηκε από την σύντροφο του για κακοποίηση.

O 29χρονος, με θητεία και στο NBA, δεν εμφανίστηκε στον σημαντικό αγώνα της ομάδας του την Παρασκευή δηλώνοντας αδιαθεσία και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Κάποιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι παρευρέθηκε σήμερα στην προπόνηση, αλλά ακόμη δεν έχει πάει στην Αστυνομία.

Με μώλωπες και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 26χρονη
Η 26χρονη, επίσης, Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια, που έκανε την καταγγελία σε βάρος του 29χρονου, εμφανίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας της, με μώλωπες.

Αν και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, πήρε μέρος στον αγώνα και βοήθησε για τη νίκη, σε μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η καταγγελία της έγινε τα ξημερώματα περασμένης Παρασκευής στο Α.Τ της Ομόνοιας. Όπως ανέφερε η ίδια, ο σύντροφός της την έπιασε από το λαιμό, την χτύπησε στο πρόσωπο και την δάγκωσε στην πλάτη, κατά τη διάρκεια ενός άγριου καυγά στο σπίτι που έμεναν.

Δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Panic Button στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν την δυνατότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είδαν σημάδια στο σώμα της 26χρονης από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε, αλλά η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, παρά μόνο να καταγραφεί η καταγγελία της.

Επίσης, αρνήθηκε να μεταφερθεί στην περιοχή και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης.

Σε κατάσταση σοκ από τα όσα είχαν προηγηθεί είπε στους αστυνομικούς πως όταν η ίδια βγήκε από το σπίτι για να πάει στην αστυνομία, ο 29χρονος εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Panic Button στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν την δυνατότητα, όπως και για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε.

Έπαιξε στον τελευταίο αγώνα και αποχώρησε για τις ΗΠΑ

Παρά τα όσα πέρασε και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό της έληγε σε λίγες μέρες, η 26χρονη ακολούθησε την αποστολή της ομάδας της, για τον κρίσιμο αγώνα.

Σε συναθλήτριες η 26χρονη μίλησε για τα όσα έζησε στα χέρια του συντρόφου της και επανέλαβε σε γενικές γραμμές, το περιεχόμενο της καταγγελίας της.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 29χρονο μπασκετμπολίστα και στον αγώνα της ομάδας του, την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν, αφού είχε δηλώσει άρρωστος.

Στη γειτονιά που έμενε η κοπέλα, όλοι όσοι την έβλεπαν τους τελευταίους μήνες, μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Το πρωί η 26χρονη πήρε το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα της, με τον πρόεδρο της ομάδας που αγωνιζόταν να την ευχαριστεί για το ήθος, τις προσπάθειες και την ευπρέπεια που την χαρακτήριζε κατά τη διάρκεια της παραμονής της, στην ομάδα.

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ