Παππάς και Παναθηναϊκός το… προσπαθούν

Παππάς και Παναθηναϊκός το… προσπαθούν

Ο 28χρονος και οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν μαζί αρκεί να μείνουν πίσω οι εγωισμοί, ενώ ο Κόπονεν καιροφυλακτεί.

Παναθηναϊκός και Νίκος Παππάς έχουν ξεκινήσει και πάλι τις επαφές καταβάλλοντας μια ακόμα προσπάθεια για να βρουν τη «χρυσή τομή». Οι δυο αρνητικές απαντήσεις του 28χρονου άσου στις ισάριθμες προτάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έφεραν τις σχέσεις των δυο πλευρών πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν.

Βλέπετε ο DPG και ο Παππάς είναι δυο άνθρωποι που τους δένουν πολλά πράγματα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να είναι εκείνος που ουσιαστικά «καθάριζε» όταν ο Ευβοιώτης είχε προβλήματα με τους προπονητές του.

Στα τελευταία τέσσερα χρόνια ουκ ολίγες φορές ο Γιαννακόπουλος τον έχει υπερασπιστεί ακόμα κι όταν μερικές φορές είχε άδικο. Ο τρόπος παιχνιδιού του, η συμπεριφορά απέναντί του, ακόμα- ακόμα το «γκελ» που έχει στον κόσμο τον είχε κάνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά του μεγαλομετόχου.

Έτσι λοιπόν αυτές οι δυο αρνήσεις ήχησαν πολύ άσχημα στον ψυχισμό του Γιαννακόπουλου, που έδωσε εντολή να «παγώσουν» οι συζητήσεις.

Τις τελευταίες δυο ημέρες όμως με παρέμβαση τρίτων έχουν αρχίσει και πάλι προσπάθειες για να ξαναμπούν οι διαπραγματεύσεις σε ένα δρόμο με κοινό προορισμό στην ανανέωση της συνεργασίας.

Φαίνεται πως υπάρχει ακόμα δρόμος, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει διάθεση να επαναρχίσουν οι επαφές, ίσως αυτό να σημαίνει πως οι εγωισμοί μεταξύ δύο ανθρώπων που μπορούν να συνεννοηθούν, είναι εφικτό να μείνουν πίσω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παππάς βλέπει πλέον με… άλλο μάτι την πρόταση για διετές κλειστό συμβόλαιο με αποδοχές συνολικά 1,3 εκ ευρώ και φαίνεται αποφασισμένος να την αποδεχθεί.

Θα πρέπει όμως να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα γύρω από το ρόλο του στην ομάδα, καθώς ήταν σαφές πως είχε παράπονα όλη τη σεζόν για την χρησιμοποίησή του από τον Πασκουάλ.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του την περίπτωση του Πέτερι Κοπόνεν, ο οποίος θα αποκτηθεί εάν ο Παππάς δεν μείνει στην ομάδα. Στην περίπτωση αυτή θα αλλάξει ο σχεδιασμός του Πασκουάλ, ο οποίος θα επιδιώξει να αποκτήσει παίκτη στο «3-4» με έφεση στην άμυνα και στο ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ