
Ο Χέιζ-Ντέιβις έφυγε μόνος του από το ξενοδοχείο για να βρεθεί νωρίτερα στο ΣΕΦ αρκετές ώρες πριν το game 5.
Πλέον, ο Χέιζ-Ντέιβις έχει καθιερώσει το να πηγαίνει μόνος του αρκετές ώρες νωρίτερα στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια των τελικών.
Έτσι και σήμερα (13/6), ο Αμρικάνος φόργουορντ λίγο μετά τις 14:30 αποχώρησε από το ξενοδοχείο Caravel,όπου μένει η ομάδα σε όλη τη σειρά των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο του «τριφυλλιού» που έχει κατακλίσει τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, θέλοντας να μπουστάρει τους παίκτες.
Έτσι ο Χέιζ-Ντέιβις αναχώρησε για το ΣΕΦ περίπου 3,5 ώρες πριν το τζάμπολ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 για να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο του ζέσταμα. Μαζί του αναχώρησαν και οι Βασίλης Σίμτσακ και ο Σάββας Αρώνης.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ενήμεροι για τον Χέιζ-Ντέιβις και ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης θα κάτσει στα αποδυτήρια και δεν θα μπει στο γήπεδο. Η σάλα ανοίγει 2 ώρες νωρίτερα, σύμφωνα με τον κανονισμό.
Έτσι, ο Αμερικάνος θα κάνει σουτάκια στο βοηθητικό γήπεδο μέχρι της 16:00, που θα μπορεί να πατήσει το παρκέ του ΣΕΦ.



















