Φλεβαράκης: «Πολύ σημαντική νίκη αυτή κόντρα στο Ρέθυμνο»

Φλεβαράκης: «Πολύ σημαντική νίκη αυτή κόντρα στο Ρέθυμνο»

Στην βελτίωση της ομάδας στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Κώστας Φλεβαράκης.

Χαρούμενος για την νίκη του Κολοσσού Ρόδου ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά από το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν διπλή καθώς εκτός από τη μεγάλη βαθμολογική σημασία, θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου:


Αρχικά τόνισε:
«Νομίζω ότι σήμερα η ομάδα πέτυχε μία εξαιρετικής σημασίας νίκη. Σαν αποτέλεσμα απέναντι σε έναν βασικό ανταγωνιστική, αλλά και σαν εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί βλέπω μία συνεχή βελτίωση στα παιδιά και αυτό με ικανοποιεί. Κάθε παιχνίδι είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν εξαιρετική και στις δύο πλευρές. Υπήρχε πάθος, ενέργεια και αποφασιστικότητα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτά. Η ομάδα έδειξε συγκέντρωση στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, φυσικά θα αντιδρούσε το Ρέθυμνο, που είναι μία καλή ομάδα. Σαν αρνητικό, θα πω αυτό που είχα πει και κόντρα στον Ολυμπιακό, ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο ήμασταν υπέρ του δέοντος κουρασμένοι. Θέλω η ομάδα να παίζει με περισσότερη ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Αλλά, είναι κάτι που θα βελτιωθεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω που άκουσε την πρόσκλησή μας. Το γεγονός ότι τους είδα πολύ ευχαριστημένους, αυτό είναι εξίσου σημαντικό με τη νίκη. Συνεχίζουμε, καλές γιορτές να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο και με υγεία»

Για το ντεμπούτο του Κάρτερ
: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του σήμερα. Ήταν πολύ ουσιαστικός, σε βαθμό περισσότερο απ’ ότι τον περίμενα. Πιστεύω ότι σίγουρα θα βοηθήσει ο Κάρτερ και έχει βοηθήσει ήδη και στο κλίμα της ομάδας. Σήμερα μπορεί να ήταν πιο ομάδα από τα άλλα ματς ο Κολοσσός. Έχουμε αδυναμίες, αλλά τις δουλεύουμε καθημερινά. Προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι βλέπουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες της πρώτης εξάδας. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για εμάς και το βλέπουμε ως μία ευκαιρία να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και σαφώς να βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Σε ερώτηση για το πόσες νίκες θα ήθελε στο τέλος του πρώτου γύρου: «Από εμένα δεν θα ακούσετε κανένα νούμερο, γιατί πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Η ομάδα βελτιώνεται και τα παιδιά πιστεύουν περισσότερο σε αυτό που μπορούν να κάνουν μαζί. Βελτιώνουμε και τη νοοτροπία μας καθημερινά, εκτός από τη χημεία. Οπότε κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και που μπορούμε να κάνουμε νίκες. Τα παιδιά πιστεύουν, παλεύουν και αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Για τον κόσμο: «Ήταν καταπληκτικοί. Ο κόσμος πηγαίνει εκεί που έχει κάτι ωραίο να δει. Δηλαδή, θέλουμε να ζητάμε τον κόσμο και ήρθε σήμερα και βοήθησε. Μετά το σημερινό ελπίζω να είναι λίγο καλύτερη η εικόνα του, για να έρθει την επόμενη φορά, όχι μόνο να βοηθήσει, αλλά να δει κάτι ωραίο από την ομάδα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ