Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός για το -6

Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός για το -6

Όπως σας είχε ενημερώσει από χτες το «10» οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία τους για την μείωση της ποινής τους, ζητώντας την απόλυτη νομιμότητα.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς από την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, ήταν αναμενόμενο οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν για να κάνουν έφεση για την ποινή τους. Όχι για να μειώσουν την τιμωρία τους όμως. Κύριο μέλημα του Ολυμπιακού είναι να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Από την στιγμή λοιπόν που η Αθλητικός Δικαστής τον τιμώρησε με το δίκαιο του ΕΣΑΚΕ, κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στην ομάδα του Πειραιά, ήταν φυσικό να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ για να τιμωρηθούν με το δίκαιο της ΕΟΚ, αφού εκεί ανήκει το Κύπελλο Ελλάδας άρα έτσι θα έπρεπε να συμβεί εξ αρχής.

Εάν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός από το ΑΣΕΑΔ τότε θα τιμωρηθεί από έναν έως δύο βαθμούς και τότε θα είναι υπόλογος στην ΕΟΚ και όχι στον ΕΣΑΚΕ. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα το «10» σας είχε αναλύσει διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους οι ερυθρόλευκοι θα προχωρούσαν σε αυτή την κίνηση.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού και γενικότερα η αντίδραση του προς το παγιωμένο (εδώ και χρόνια) καθεστώς, έχει τόσο θαυμαστές, όσο και επίδοξους μιμητές και δείχνει πως θα αποτελέσει την απαρχή για μεγάλες αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ