ΑΕΚ – Ολυμπιακός : H αγκαλιά του Αγγελόπουλου στον Σάκοτα (pics)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : H αγκαλιά του Αγγελόπουλου στον Σάκοτα (pics)

Ξέσπασμα χαράς για Μάκη Αγγελόπουλο και Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και την έντονη κριτική που αμφότεροι έχουν δεχθεί από τον κόσμο της ΑΕΚ

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η θητεία του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς, ο Σέρβος τεχνικός οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 66-62
Μετά το τέλος του ματς, ο Μάκης Αγγελόπουλος κατευθύνθηκε από προς τον Σάκοτα και τον αγκάλιασε, με τους δύο άνδρες να χαμογελούν και να τα λένε για λίγα δευτερόλεπτα.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Σάκοτα όσα και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχουν δεχθεί σκληρή κριτική o μεν για το προηγούμενο διάστημα που ήταν τεχνικός στην ομάδα, ο δε για το ότι στήριξε τον Σέρβο.

Ακόμη και τώρα που ο κ. Αγγελόπουλος τον επανάφερε μετά την απόλυση του Σωτήρη Μανωλόπουλου, η πλειονότητα των οπαδών της ΑΕΚ δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση.
Βεβαίως η σημερινή (10/12) νίκη είναι το καλύτερο ξεκίνημα αυτής της νέας συνεργασίας των δύο ανδρών.

Γενικότερα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, καθώς οι περίπου 5.000 φίλαθλοι των γηπεδούχων αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας τους, με συνθήματα και τραγούδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ