Η αγωνία στο κατακόρυφο: Τέλος η σύσκεψη

Η αγωνία στο κατακόρυφο: Τέλος η σύσκεψη

Λίγο μετά τις 18:00 ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ομάδων και αναμένονται με αγωνία οι αποφάσεις.

Σχεδόν 4 ώρες διήρκεσε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των 14ων ομάδων, με τους παράγοντες των συλλόγων να μπαίνουν στην αίθουσα στις 14:30 και να βγαίνουν λίγο μετά τις 18:00.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ξεκαθάρισαν για μια ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερός στις θέσεις του και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκαν στον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών, βγάζοντας μάλιστα στη… σέντρα την ΚΕΔ. Οι Πειραιώτες έριξαν στο τραπέζι της σύσκεψης τα mails που αντάλλαξαν τα μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας με την VTB League στις 29 και 30 Απριλίου, μέσα από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή στο ματς της Κάλεβ με την Ούνιξ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη διαιτησία, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συμφωνεί μεν, αλλά να τονίζει ότι οι οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, να κατηγορεί την πλευρά του Παναθηναϊκού, αναφέροντας ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Γιαννακόπουλου στην ΚΕΔ την ημέρα της κλήρωσης. Ο Μάνος Παπαδόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ και μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες με την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου.

Ο Πειραιώτες μάλιστα δια στόματος του αντιπροέδρου τους, Γιώργου Σκινδήλια, πρότειναν στην πλευρά του Παναθηναϊκού να αποδεχθεί τον ορισμό ξένων διαιτητών στα μεταξύ τους παιχνίδια, εάν και εφόσον οι δύο ομάδες συναντηθούν στα playoffs της Α1, χωρίς όμως να πάρουν απάντηση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο πριν τη σύσκεψη στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, με τους Ερυθρόλευκους να τονίζουν ότι η κλήρωση ήταν παράνομη, καθώς δεν έγινε κατά πλειοψηφία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ