Αποφάσισε εσύ για τις κινήσεις του Ολυμπιακού (poll)

Αποφάσισε εσύ για τις κινήσεις του Ολυμπιακού (poll)

Μετά το όχι του Σλούκα, οι Ερυθρόλευκοι είτε πρέπει να κοιτάξουν και πάλι το πλάνο τους είτε να… σπρώξουν τα λεφτά σε έναν παρόμοιο σε αξία παίκτη. Το «10» σου δίνει τον λόγο για να αποφασίσεις πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα του Πειραιά.

Η αρνητική απάντηση του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό παραμένει νωπή ακόμα. Οι Ερυθρόλευκοι ήδη έχουν βάλει σε προτεραιότητα το plan b και ψάχνουν το πώς θα κινηθούν για να ενισχύσουν σημαντικά την περιφέρειά τους.

Κοιτώντας απλά στα social media, υπάρχει τεράστια σύγχυση αναφορικά με το πώς θα πρέπει να κινηθεί πλέον η ομάδα του Πειραιά. Ναι σύμφωνοι, μέσα από αυτά δεν διοικείται μία ομάδα, όμως όταν οι απόψεις διίστανται σε αυτό το σημείο, τότε σίγουρα εμφανίζεται μία περίεργη τάση που χρειάζεται περαιτέρω διαλεύκανση.

Πως πρέπει να κινηθεί τώρα ο Ολυμπιακός; Να πάρει γκαρντ με το ίδιο ποσό που έδινε στον Σλούκα; Ή επειδή είναι μία διαφορετική περίπτωση ο Έλληνας γκαρντ πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να κοιτάξουν εκ νέου τον προγραμματισμό τους και να οδηγηθούν σε άλλες και πιο συμφέρουσες λύσεις;

Ποιος πρέπει να έρθει στον Πειραιά; Ένας παίκτης που χρειάζεται μεγάλο πορτοφόλι ή μία ποιοτική προσθήκη;

Επειδή και εμείς δεν ξέρουμε την ακριβή απάντηση, προτιμήσαμε να σας δώσουμε το… βήμα και να αποφασίσετε.

Ψηφίστε λοιπόν στο παρακάτω poll πως θα πρέπει να κινηθεί ο Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ