Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Τζόνσον: Υπέγραψε το συμβόλαιο ο Αμερικανός! (pic)

Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Τζόνσον: Υπέγραψε το συμβόλαιο ο Αμερικανός! (pic)

Ο Γουέσλι Τζόνσον είναι ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον... ανακοίνωσε και τον καλωσόρισε μέσω instagram!

Η μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα. Αλλά αυτό πλέον είναι απλά τυπικό θέμα. Διότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, αναφορικά με το πού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γουέσλι Τζόνσον. Μια μεταγραφή που αποκάλυψε αποκλειστικά to10.gr και για την οποία πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, με τον συνήθη και αγαπημένο τρόπο του, με ανάρτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καλωσόρισε τον 32χρονο Αμερικανό, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο ότι ο Τζόνσον είναι ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του με την πράσινη ΚΑΕ. Μάλιστα μελέτησε το συμβόλαιό του και σε συνεργασία με τον ατζέντη του έστειλε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα υπογεγραμμένη τη συμφωνία του με τους πράσινους.

Ο Γιαννακόπουλος ήθελε πάρα πολύ την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα, έπεισε τον Τζόνσον και τους εκπροσώπους του ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική επιλογή για τη συνέχιση της καριέρας του 32χρονου σμολ φόργουορντ και κατάφερε να πάρει το μεγάλο «ναι».

Βεβαίως, δεν το πήρε με λόγια και υποσχέσεις, αλλά με… λεφτά. Καθώς ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει συμβόλαιο 1.000.000 € στον Τζόνσον. Δείγμα του ότι το φετινό μπάτζετ του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να πέσει. Αντιθέτως, καθορίζεται σε τέτοια επίπεδο και γίνονται τέτοιες επιλογές, που θα δώσουν την ευκαιρία στο Τριφύλλι να διεκδικήσει την παρουσία του στο Final Four. Και ακόμη παραπέρα..

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμανε και… λήξη των μεταγραφικών κινήσεων με νέα ανάρτηση με την οποία εύχεται σε όλους καλές διακοπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ