Πήγε για μαλλί και βγαίνει… κουρεμένη η ηγετική ομάδα της ΕΟΚ

Πήγε για μαλλί και βγαίνει… κουρεμένη η ηγετική ομάδα της ΕΟΚ

Οι Σύνδεσμοι Διαιτητών έπαψαν να (παρ)ακολουθούν βουβοί και άβουλοι τις εντολές της ΕΟΚ. Αντιδρούν και ζητούν απάντηση για τα οφειλόμενα.

Υπήρχαν εποχές παντοδυναμίας του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που όταν έφευγε φιρμάνι από την ΕΟΚ (και τις κατά καιρούς παραφυάδες της) τα… σκυλιά ήταν δεμένα και κανείς δεν τολμούσε να αντιδράσει. Αυτοί οι καιροί πέρασαν ανεπιστρεπτί, πλέον οι παροικούντες έχουν φωνή, τη στιγμή που εξαντλούνται τα αποθέματα υπομονής τους. Έτσι ανατρέπουν τους ρόλους και οι κυνηγοί γίνονται… κυνηγημένοι. Κι εξηγούμαστε:

Η ΟΔΚΕ κάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, μετά από αίτημα του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης. Ζητούμενο είναι η τιμωρία του Γιάννη Φούφη, κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ο τοπικός Σύνδεσμος και πέταξε το… μπαλάκι στο κορυφαίο όργανο των διαιτητών. Δημοκρατικό από τη μια, επικίνδυνο από την άλλη.

Όχι μόνο δεν δέχθηκαν χωρίς αντίδραση την απόφαση, αλλά πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά, κάποιοι από τους Συνδέσμους. Αξιοποίησαν την ευκαιρία κι έθεσαν το θέμα των οφειλόμενων προς αυτούς χρήματα από την ΕΟΚ.

Σε επιστολή που έφτασε σε όλους τους ενδιαφερόμενους αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Επειδή παρήλθε ικανό χρονικό διάστημα από τις υποσχέσεις και τους σχεδιασμούς της ΕΟΚ, αναφορικά με τα χρήματα που οφείλονται στους διαιτητές από το 2015 και μετά, αίτημα για ενημέρωση και απόδειξη για ενέργειες που έγιναν από εσάς (Δ.Σ./ΟΔΚΕ):

Αποτελέσματα των ενεργειών σας, ποιο είναι -τελικά- το ύψος των οφειλών, ποιος ο αριθμός των διαιτητών, που έχουν να λάβουν οφειλόμενα, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα επίλυσης του προβλήματος, πώς αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της παραγραφής της υπόθεσης στα χέρια σας, ποιες είναι οι προτάσεις της ΕΟΚ (αν υπάρχουν βέβαια), ποιος ο τρόπος υλοποίησης, ποιο το συμφωνητικό που τυχόν συντάχθηκε, ώστε να μας διασφαλίσετε ότι τα όσα μας υποσχέθηκαν από πλευράς ΕΟΚ υπάρχουν ως δέσμευση;

Επιβεβαίωση σε πίστωση, μάλιστα, των όσων μας είχε αναφέρει στην προηγούμενη Γ.Σ. στην Αθήνα ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΟΚ κ. Καραχάλιος. Καλό θα ήταν να τον καλέσετε κι αυτόν να μας τα εξηγήσει καλύτερα, γιατί πέρασε ένας χρόνος από τον λόγο που μας έβγαλε και αποτέλεσμα δεν είδαμε».

Οι διαιτητές βαρέθηκαν την κοροϊδία κι οι διοικούντες την ΟΔΚΕ οφείλουν να απαντήσουν. Μάλιστα, στην ίδια επιστολή σημειώνεται πως «αν δεν θέσετε το ζήτημα, ως θέμα ημερήσιας διάταξης, από της παρούσης δηλώνουμε ότι το θέτουμε ως θέμα «προ ημερησίας», που οφείλει να διατυπωθεί και να εξετασθεί από το σώμα (Γ.Σ.) ΠΡΙΝ από την έναρξη της ημερήσιας διάταξης».

Όπως αντιλαμβάνεστε ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο κι αυτό το χρέος θα πνίξει την ΕΟΚ, που μέχρι τώρα είναι χαλαρή ως προς τις υποσχέσεις, αλλά πληρώνει ΜΟΝΟ όσους έχουν προσφύγει δικαστικά, ή κάποιους (ημέτερους;), χωρίς να ενημερώνει γιατί και πώς τους επιλέγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ