Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κουταλιανός: «Έρχεται ο μήνας που θα κρίνει τα πάντα.»

Ο προπονητής του Ιωνικού υποστήριξε ότι η ομάδα του αρκέστηκε σε συμπληρωματικό ρόλο στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τώρα πρέπει να συγκεντρωθεί στον τρόπο που θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Κουταλιανός: «Έρχεται ο μήνας που θα κρίνει τα πάντα.» | to10.gr

Δεν περίμενε και τίποτα διαφορετικό από το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μιχάλης Κουταλιανός. Ο προπονητής του Ιωνικού μετά την ήττα από τους Πράσινους, υποστήριξε με βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ από τώρα πρέπει να συγκεντρωθεί και να δει το πως θα επιστρέψει στις νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ο Κουταλιανός υποστήριξε ότι: «Δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά για το παιχνίδι. Δεν θα εξαρτιόταν από εμάς. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πάρα πολύ σοβαρός από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εμείς αρκεστήκαμε σε έναν δεύτερο ρόλο. Προσπαθήσαμε όσο αντέξαμε, με τα καλά και τα κακά που δείξαμε. Συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε εμάς να συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί γιατί έρχεται ο μήνας που θα κρίνει τα πάντα. Όλοι προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους και σίγουρα σημαδεύουν κάποιες άλλες ομάδες στο κυνήγι της παραμονής. Κι εμείς πρέπει να είμαστε έξυπνοι, για να μπορέσουμε να μην εμπλακούμε σε σενάρια. Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες, πρέπει να τις κάνουμε και θα τις κάνουμε».