Λυκογιάννης: «Η Μάλαγα θα τιμωρήσει οποιαδήποτε ολιγωρία μας»

Λυκογιάννης: «Η Μάλαγα θα τιμωρήσει οποιαδήποτε ολιγωρία μας»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μάλαγα.

Πλήρης, με ενισχυμένη ψυχολογία από τα τέσσερα συνεχή θετικά αποτελέσματα που μετρά σε υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. Αρης, Σάσαρι, Λαύριο, Ιωνικός), αναγνωρίζοντας, παράλληλα, τη δυσκολία της αποστολής του, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο, στην Ισπανία, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, τη Μάλαγα, ο ΠΑΟΚ (21:30, Cosmote Sport4).

O «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς απόψε, στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena, το γήπεδο όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την αντίπαλό του, για την οποία εκφράστηκε ο Αρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

Διαβάστε επίσης: Ο Καλογερόπουλος, οι 5/11 της Ακαδημίας από τον Μίτσελ, ο Μπόουλερ και ο ρόλος του Ελ Αραμπί

«Πρόκειται σαφέστατα για το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε μέχρι στιγμής. Η Ουνικάχα είναι η ομάδα που ξεχωρίζει στον όμιλο μας. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίζουν σε ένα πολύ υψηλό ρυθμό και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, όπου εκτελούν με ταχύτητα. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ταξίδι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί η Μάλαγα είναι μία ομάδα που θα τιμωρήσει την οποιαδήποτε ολιγωρία μας. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι κομβικό κομμάτι. Θα πρέπει να κατεβάσουμε τον ρυθμό του αγώνα όσο περισσότερο γίνεται και από εκεί και πέρα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που ασκούν και πάνω στην μπάλα, αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού στην επίθεση πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά σωστά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ