Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΚ – Καταδικάζει τα επεισόδια η Ένωση

Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΚ – Καταδικάζει τα επεισόδια η Ένωση

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε τα επεισόδια πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Ρέτζιο Εμίλια. Κινδυνεύει με τιμωρία η Ένωση.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια ο Ηλίας Καντζούρης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το κλειστό των Άνω Λιοσίων στο ματς-τελικό με την Καρσίγιακα. Μόνο που αυτό είναι πιθανό να μην συμβεί ακόμη και να υπήρχε πιθανότητα για sold out καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα πριν από το τζάμπολ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πάντως καταδίκασε με ανακοίνωσή της τα όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Από την άλλη, ευχαρίστησε τους περίπου 2.000 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στον γήπεδο και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο… παιχνιδιών της Μπενφίκα και η μια ακόμη απόδειξη για τον Σάντος

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΑΕΚ ΒC καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Οι ελάχιστοι άγνωστοι, που προσέβαλαν τις αξίες της Α.Ε.Κ. και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΠΙΤΙ μας.

Τέλος, η ΑΕΚ BC ευχαριστεί τους 2.000 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι με το πάθος και τη φωνή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη θετική έκβαση της αναμέτρησης, η οποία δημιουργεί προϋποθέσεις πρόκρισης για τη «Βασίλισσα» στην επόμενη φάση του BCL».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ