Έτσι προκρίνεται η ΑΕΚ στην επόμενη φάση

Έτσι προκρίνεται η ΑΕΚ στην επόμενη φάση

Η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει τη Ρέτζιο Εμίλια και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την παρουσία της στο Basketball Champions League.

Μπορεί να βρέθηκε με διψήφια διαφορά πίσω στο σκορ στη δεύτερη περίοδο, όμως η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 68-59 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η Ένωση πλέον, με αυτήν της τη νίκη, κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την είσοδό της στο play-in, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ηλία Καντζούρη έχει την ευκαιρία να τερματίσει είτε στη δεύτερη, είτε στην τρίτη θέση του ομίλου και να κυνηγήσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Αν οι «κιτρινόμαυροι» επικρατήσουν την τελευταία αγωνιστική της Καρσίγιακα, τότε θα τερματίσουν 2οι, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα συμβεί στο έτερο παιχνίδι ανάμεσα στη Βόννη και τη Ρέτζιο Εμίλια.

Στην περίπτωση όμως που η ΑΕΚ δεν καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο των Τούρκων, τότε θα περιμένει νίκη της αδιάφορης Βόννης (έχει εξασφαλίσει την πρωτιά) επί των Ιταλών για να βρεθεί 3η. Σε περίπτωση όμως που και η ίδια χάσει, ενώ νικήσει η Ρέτζιο Εμίλια, τότε αποκλείεται από τη συνέχεια του θεσμού.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Καρσίγιακα – Βόννη 80-89
ΑΕΚ – Ρέτζιο Εμίλια 68-59

Η βαθμολογία:

1. Βόννη 4-1
2. Καρσίγιακα 2-3
3. ΑΕΚ 2-3
4. Ρέτζιο Εμίλια 2-3

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 21/12)

ΑΕΚ – Καρσίγιακα 19:30
Ρέτζιο Εμίλια – Βόννη 19:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ