Περιστέρι: Με μία απουσία και μία επιστροφή ενόψει Τενερίφης

Περιστέρι: Με μία απουσία και μία επιστροφή ενόψει Τενερίφης

Έχοντας μια σημαντική απουσία, αλλά και μια επιστροφή, θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη το Περιστέρι.

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (14/12) αναμέτρησης απέναντι στην Τενερίφη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού ο Δημήτρης Μωραΐτης θα μείνει στην Αθήνα και δεν μπορέσει να βοηθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, λόγω μιας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο τα καλά νέα είναι πως ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Γκιουζέλη που επιστρέφει.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή και στο Basketball Champions League και την Ισπανική Λίγκα. Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται 40 λεπτά συγκέντρωση, ενέργεια και αφοσίωση στο αμυντικό πλάνο από τη στιγμή που έχει δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια η Τενερίφη ότι έχει πολλούς και διάφορους τρόπους για να σκοράρει», δήλωσε ο Στέλιος Πουλιανίτης για το ματς με τους Ισπανούς και συνέχισε:

«Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ πειστικοί στο αμυντικό μας πλάνο ιδιαίτερα, αλλά και στο επιθετικό, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ