ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Χάποελ Ιερουσαλήμ, αμφίβολος ο Χάρισον

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Χάποελ Ιερουσαλήμ, αμφίβολος ο Χάρισον

Την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στρέφει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό, παρά την καλή εμφάνιση, και στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος του βορρά προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, καθώς παρέμεινε στην Αθήνα, και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σερβία όπου μένει η ισραηλινή ομάδα για να δώσει το ματς. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του Άντριου Χάρισον.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο διακόπτης γύρισε και το ενδιαφέρον της ομάδας πλέον είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στο Basketball Champions League και τον πολύ δύσκολο και καθοριστικό αγώνα με την Hapoel Jerusalem. Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/12 στις 19:30) στην Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου. Ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ ο ηττημένος θα δώσει μάχη για την 2η θέση σε μία εβδομάδα!

Με το ενδιαφέρον στραμμένο στο ματς της Τετάρτης, ο ΠΑΟΚ mateco μπήκε και πάλι σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, για μία προπόνηση αποκατάστασης, καθώς είχαν περάσει ελάχιστες ώρες από τον χθεσινό αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει και σήμερα στην Αθήνα και αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι, όπου το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και η προπόνηση στο Aleksandar Nikolic Hall. Σε αυτή την προπόνηση θα φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας του Andrew Harrison, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ