Προαναγγέλλει αλλαγές αλλά… από του χρόνου η ΑΕΚ

Προαναγγέλλει αλλαγές αλλά… από του χρόνου η ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο τις μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μετράει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια και κινδυνεύει να μείνει εκτός όλων των στόχων της από Φεβρουάριο.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο, προαναγγέλλοντας μεγάλες αλλαγές αλλά… από του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα ο Γιάνσεν για τον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι των οπαδών του ενδόξου Σωματείου μας, το οποίο εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννησή του, ενημερώνουμε, ότι:

Έχουμε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας.

Αναγνωρίζουμε, ότι το μέχρι στιγμής παραγόμενο αποτέλεσμα «πόρρω απέχει» από τα προσδοκώμενα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Πρόδηλο είναι, ότι υπήρξαν αστοχίες και αδυναμίες για τις οποίες απολογούμαστε. Ωστόσο, η «Βασίλισσα» παρά τη δεινή θέση της, παραμένει εντός όλων των στόχων και κρίνουμε, ότι πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί άλλωστε ήμασταν στις πολλές χαρές και λίγες λύπες του πρόσφατου παρελθόντος.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την Ομάδα μας. Είναι αυτονόητη συνθήκη για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα έρθει η ώρα για «να κάνουμε ταμείο».

Διαβεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, ότι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξουν οι απαιτούμενες δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, προκειμένου για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Προσώρας προχωράμε απρόσκοπτα τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδων. Η τρέχουσα επετειακή περίοδος εξακολουθεί ν’ αποτελεί για εμάς αφετηρία νέων στόχων και αέναης περισυλλογής. Έχουμε υποχρέωση και καθήκον μαζί να τιμήσουμε «εν τοις πράγμασι» την Ιστορία μας.

Συνεχίζουμε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ